Over ons

dsc_1846Rijschool Divrik2Drive

Ben je opzoek naar een rijschool met Ambitie voor Verkeer, Veiligheid en woon je in Almelo of omgeving? Dan ben jij nu bij het juist adres: Rijschool Divrik2Drive.

Rijbewijs behalen is een van de hoogte punten in je leven en ook om onafhankelijk en mobiel te zijn, kijk naar de arbeidsmarkt en de kansen voor werk. Het verkeer wordt steeds drukker en dus ook gevaarlijker. Dat vergt een gedegen opleiding van de leerling die gaat voor zijn rijbewijs, maar ook voor hen die al langer rondrijden. Bij ons krijg je individuele en professionele aandacht en begeleiding in tijdens je rijles fase en we zijn daarnaast gespecialiseerd en gecertificeerd voor faalangstinstructies. We geven ook opfriscursussen voor hen die te weinig met het verkeer meegroeien. Een gedegen opleiding kan veel brokken voorkomen en dat willen wij met onze rijschool bereiken.

Onze rijschool geeft namelijk les volgens de alle nieuwste rijprocedure, dat is een “handboek voor opleiders en examinatoren“ waarin het meest wenselijke rijgedrag staat aangegeven. De rijprocedure bespreekt voertuigbeheersing, verkeersdeelneming en sociaal verkeersgedrag. Een goede rijschool gebruikt de rijprocedure als basis voor zijn opleidingen. Het zal je dan ook niet verbazen dat bij Rijschool Divrik2Drive veel van onze kandidaten in één keer slagen. Ben jijde volgende?

Neem dan contact met ons.